• Szűrő

Blog

Márciusban átadtuk Balatonfűzfő Város Önkormányzatának a Tenax MaxWind Hydro útburkolatmosó-gépet, amely 100%-ban elektromos. Kizárólagos hazai forgalmazói vagyunk a Tenax termékeknek, amelyek 100%-ban elektromos utcaseprő- és útmosógépek.
Március végén, Várpalotán, hivatalosan is átadásra került a Weedingtech – Foamstream, egy költséghatékony, sokrétűen használható burkolattisztító és 100%-ban vegyszermentes gyomkezelő és fertőtlenítő eszköz.
Az elmúlt héten Hajdúszoboszlóra, a Strandfürdő részére vitték és üzemelték be a kollégáink a Weedingtech – Foamstream-et, a költséghatékony, sokrétűen használható és 100%-ban vegyszermentes gyomkezelő, mosó és fertőtlenítő gépet.
XEV YOYO – Közlekedjen könnyedén és fillérekből! Alacsony fenntartás, kedvező ár? IGEN, mindez állami támogatás nélkül! Töltse le a brosúrát XEV YOYO elektromos kisautóról, és győződjön meg a hatékonyságáról a településen belüli közlekedésben.
A tudatosan átgondolt és rendszeresen karbantartott zöld területek hozzájárulnak az egészségesebb városi élethez.
Tetőkön már építettek parkokat, sportpályákat, játszótereket és szinte mindent, amit egy átlag kertnél lehet. Nekünk ez az első jelentősebb méretű intenzív zöldtetőnk, melynek egyes építési fázisaiban mi, tájépítészek is részt vettünk, hogy tanulhassunk.
A borostyán a legelterjedtebb kúszónövény, felfut a ház falára, a kerítésre és a fák törzseire is, de függőleges felület híján a talajt is beteríti. Növekedési erélye miatt nem mindenki kedveli, ám már kész elemként telepítve könnyen kordában tartható.
  • 1
  • 2
Magyar Tájépítész Szövetség
VIASTEIN
Greenroof
Interatletika
GardenGo®
NEGRI
Bicchi
DELEKS
Victory Auto
Diadem®
HUNTER
Rainbird
Kramer & Co
MagicNets
Agromasz
Cosmo
Intermac
Kołaszewski
Muratori
Procomas
X