• Szűrő

Blog

Március végén, Várpalotán, hivatalosan is átadásra került a Weedingtech – Foamstream, egy költséghatékony, sokrétűen használható burkolattisztító és 100%-ban vegyszermentes gyomkezelő és fertőtlenítő eszköz.
Az elmúlt héten Hajdúszoboszlóra, a Strandfürdő részére vitték és üzemelték be a kollégáink a Weedingtech – Foamstream-et, a költséghatékony, sokrétűen használható és 100%-ban vegyszermentes gyomkezelő, mosó és fertőtlenítő gépet.
Bár a vélemények még ma is megoszlanak a vegyszermentes gyomirtó megoldásokkal kapcsolatban, az kétségtelen, hogy egyre többször esik már szó róla.
Az ősz végéhez közeledve, tengernyi fakó levél lepi el az utcákat, melyeket mindenki szeretne gyorsan és hatékonyan eltakarítani. Emellett fontos bizonyos időközönként alaposan megtisztítani és fertőtleníteni a város minden szegletét.
Manapság is számos gazdaságban kémia gyomirtókat használnak a gazdák, mivel sokak szerint ez a legegyszerűbb megoldás a nem kívánt növények kiirtására. Most megmutatjuk miért érdemes mégis a vegyszermentes gyomirtást választani!
A FŐKERT Nonprofit Zrt.-nél már régóta keresik a vegyszeres gyomirtás kiváltásának lehetőségét.
Magyar Tájépítész Szövetség
VIASTEIN
Greenroof
Interatletika
GardenGo®
NEGRI
Bicchi
DELEKS
Victory Auto
Diadem®
HUNTER
Rainbird
Kramer & Co
MagicNets
Agromasz
Cosmo
Intermac
Kołaszewski
Muratori
Procomas
X