Várpalotán is átadásra került a Weedingtech – Foamstream burkolattisztító és vegyszermentes gyomkezelő

Március végén, Várpalotán, hivatalosan is átadásra került a Weedingtech – Foamstream, egy költséghatékony, sokrétűen használható burkolattisztító és 100%-ban vegyszermentes gyomkezelő és fertőtlenítő eszköz.

Március végén Várpalotán, hivatalosan is átadásra került a Weedingtech – Foamstream, egy költséghatékony, sokrétűen használható burkolattisztító és 100%-ban vegyszermentes gyomkezelő és fertőtlenítő eszköz.

Hasznos és hosszútávon költséghatékony, megbízható eszköz a Foamstream az önkormányzatok számára, hiszen minden felületen, minden időjárási körülmény mellett, egész évben használható. 

A Foamstream megoldása, hogy a bizonyítottan hatékony gyomnövény leforrázás módszert, egy ügyes berendezéssel hab hozzáadásával egészíti ki. Ez a hab, mint szigetelő felület lassítja a forróvíz lehűlési idejét, ezért a vízfelhasználás jelentősen csökken. A megnövelt idejű intenzív hőközlés (70 – 98 C, 15 – 18 mp) a gyomnövény gyökérzónájában is ki tudja fejteni a hatását, véglegesen kiirtva azt, ráadásul ez sterilizálja a növényen lévő, illetve már elhullajtott magvakat is, minimalizálva a felülfertőződés esélyét.

Köszönjük a megtisztelő bizalmat Várpalota Város Önkormányzatának!

VEOL cikk az átadáásról: ITT.

Magyar Tájépítész Szövetség
VIASTEIN
Greenroof
Interatletika
GardenGo®
NEGRI
Bicchi
DELEKS
Victory Auto
Diadem®
HUNTER
Rainbird
Kramer & Co
MagicNets
Agromasz
Cosmo
Intermac
Kołaszewski
Muratori
Procomas
X