• Szűrő

Blog

Májusban átadtuk Tapolca Város Önkormányzatának a Tenax Electra 1.0 típusú utcaseprőgépet, amely 100%-ban elektromos. Kizárólagos hazai forgalmazói vagyunk a Tenax termékeknek, amelyek 100%-ban elektromos utcaseprő- és útmosógépek.
Márciusban átadtuk Balatonfűzfő Város Önkormányzatának a Tenax MaxWind Hydro útburkolatmosó-gépet, amely 100%-ban elektromos. Kizárólagos hazai forgalmazói vagyunk a Tenax termékeknek, amelyek 100%-ban elektromos utcaseprő- és útmosógépek.
Március végén, Várpalotán, hivatalosan is átadásra került a Weedingtech – Foamstream, egy költséghatékony, sokrétűen használható burkolattisztító és 100%-ban vegyszermentes gyomkezelő és fertőtlenítő eszköz.
Az elmúlt héten Hajdúszoboszlóra, a Strandfürdő részére vitték és üzemelték be a kollégáink a Weedingtech – Foamstream-et, a költséghatékony, sokrétűen használható és 100%-ban vegyszermentes gyomkezelő, mosó és fertőtlenítő gépet.
Ma már nem kérdés, hogy az élet minden területén tennünk kell a globális felmelegedés ellen. Ez alól pedig a településeken található, viszonylag nagy felületet lefedő közösségi terek sem kivételek.
Tetőkön már építettek parkokat, sportpályákat, játszótereket és szinte mindent, amit egy átlag kertnél lehet. Nekünk ez az első jelentősebb méretű intenzív zöldtetőnk, melynek egyes építési fázisaiban mi, tájépítészek is részt vettünk, hogy tanulhassunk.
A temető kultikus hely, a település zöldfelületének jelentős részét képezi, tisztítja, szűri a levegőt. Temetőjáratunkon felmerült, hogy egyszerűbb lenne lefedni a sírt, ezért most összeszedtem pár gondolatot, hogy miként maradhatna fedetlenül.
  • 1
  • 2
Magyar Tájépítész Szövetség
VIASTEIN
Greenroof
Interatletika
GardenGo®
NEGRI
Bicchi
DELEKS
Victory Auto
Diadem®
HUNTER
Rainbird
Kramer & Co
MagicNets
Agromasz
Cosmo
Intermac
Kołaszewski
Muratori
Procomas
X