• Szűrő

Blog

Fonyód városa a Balaton Fejlesztési Tanács (BFT) és az Energiaügyi Minisztérium közös pályázatának, valamint 15 millió forint önerőnek köszönhetően egy új, elektromos Tenax seprőgéppel gazdagodott.
Májusban átadtuk Tapolca Város Önkormányzatának a Tenax Electra 1.0 típusú utcaseprőgépet, amely 100%-ban elektromos. Kizárólagos hazai forgalmazói vagyunk a Tenax termékeknek, amelyek 100%-ban elektromos utcaseprő- és útmosógépek.
Ismerje meg a Royal-Kert Kft. és az Andl Kft. forgalmazott gépeit és szolgáltatásait, tárgyaljon az értékesítő kollégáikkal május 10-én, Balatonalmádiban a két cég által együttműködésben rendezett üzleti találkozón és gépbemutatón.
Márciusban átadtuk Balatonfűzfő Város Önkormányzatának a Tenax MaxWind Hydro útburkolatmosó-gépet, amely 100%-ban elektromos. Kizárólagos hazai forgalmazói vagyunk a Tenax termékeknek, amelyek 100%-ban elektromos utcaseprő- és útmosógépek.
Új pályázati kiírás jelent meg a Magyar falu programban, tízmilliárd forint keretösszeggel - jelentette be a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos.
Az ősz végéhez közeledve, tengernyi fakó levél lepi el az utcákat, melyeket mindenki szeretne gyorsan és hatékonyan eltakarítani. Emellett fontos bizonyos időközönként alaposan megtisztítani és fertőtleníteni a város minden szegletét.
  • 1
  • 2
Magyar Tájépítész Szövetség
VIASTEIN
Greenroof
Interatletika
GardenGo®
NEGRI
Bicchi
DELEKS
Victory Auto
Diadem®
HUNTER
Rainbird
Kramer & Co
MagicNets
Agromasz
Cosmo
Intermac
Kołaszewski
Muratori
Procomas
X