Sikeresen zajlott az ÜZLETI TALÁLKOZÓ ÉS GÉPBEMUTATÓ A ROYAL-KERT KFT. ÉS AZ ANDL KFT. SZERVEZÉSÉBEN

Adott volt a lehetőség, és sikeresen kihasználta a két szervező cég, hiszen az együttműködésük mindkét cég számára sok új lehetőséget mutatott az értékesítésben. Az üzleti találkozó és gépbemutató sikere a kapcsolatépítési lehetőségekben mutatkozott meg.

Az üzleti életben a fejlődéshez elengedhetetlen a szinergiák kihasználása, a hosszútávú gondolkozás, valamint a kapcsolati háló folyamatos bővítése, ápolása. A személyes találkozók remek lehetőségeket biztosítanak arra, hogy a szakmai tudást és a fejlesztési, előrehaladási lehetőségeket megvitathassuk a partnerekkel és az ügyfelekkel. Így történt ez május 10-én is, az ANDL Kft-vel közösen megvalósított üzleti találkozón és gépbemutatón Balatonalmádiban.

Összefoglalva a rendezvényt: minőségi és megbízható gépkínálat, érdeklődő és szakmailag felkészült ügyfelek és partnerek, fantasztikus helyszín, gyönyörű idő és finom ebéd. Így valósulhat meg a kölcsönös bizalmon alapuló kapcsolatépítés, szakmai kérdések megvitatása, mérlegelés és a piaci helyzet elemzése.

Köszönjük a partnereinknek, leendő partnereinknek és ügyfeleinknek a bizalmat, és azt, hogy megtiszteltek minket a jelenlétükkel az eseményen.

 

GardenGo®
NEGRI
Bicchi
DELEKS
Agromasz
Cosmo
Intermac
Kołaszewski
Muratori
Procomas
X