• Szűrő

Blog

Tetőkön már építettek parkokat, sportpályákat, játszótereket és szinte mindent, amit egy átlag kertnél lehet. Nekünk ez az első jelentősebb méretű intenzív zöldtetőnk, melynek egyes építési fázisaiban mi, tájépítészek is részt vettünk, hogy tanulhassunk.
A borostyán a legelterjedtebb kúszónövény, felfut a ház falára, a kerítésre és a fák törzseire is, de függőleges felület híján a talajt is beteríti. Növekedési erélye miatt nem mindenki kedveli, ám már kész elemként telepítve könnyen kordában tartható.
Az elmúlt másfél hétben azon szorgoskodtunk, hogy befejezzük megkezdett munkáinkat, a kertépítők otthon maradhassanak biztonságban, és a tulajdonosok legalább a kertjükben rendezett állapotokat lássanak.
Kedves „ZöldNap” Rajongók! 😊 Köszönjük a rengeteg érdeklődést a Zöldnapunk iránt, amire idén sokkal többen jeleztek vissza, mint tavaly, de az esemény mégis ELMARAD...
Idén ismét megrendezzük a "ZÖLDNAP-ot". Többen emlékezhetnek, hogy tavaly ilyenkor igen bátortalanul indultunk neki a ROYALKERT első "zöldnapjának".......
Magyar Tájépítész Szövetség
VIASTEIN
Greenroof
Diadem®
HUNTER
Rainbird
X