• Szűrő

Blog

A rovarszálló, más néven bogárhotel egy ember alkotta építmény, amelyet azért hozunk létre, hogy menedéket nyújtsunk a rovaroknak. Különböző formájúak és méretűek lehetnek, attól függően, hogy milyen célból vagy rovarról gondoskodunk.
Hónapokon át tartó tervezői, előkészítői és kivitelezői munka eredményeként megvalósult Veszprém első közterületi esőkertje. De mit is jelent pontosan az esőkert, és miért rendkívül hasznos nekünk, valamint milyen hatásai vannak a környezetre?
A Royalkert Kft-nek mindig fontos volt a kollégák szaktudásának fejlesztése.
Nemrég meglátogattuk Katát, a kecskeméti Zöld Küldetés Egyesület elnökét.
Nyergesújfalu, „Szabadidőpark a régi focipályán” nyertes projektjének keretében táj- és kertépítészeti tervdokumentációt készítettünk a 1418 Hrsz-ú területre.
Megbízónk balatoni nyaralókertjének építésekor kapott kedvet a kis fenntartásigényű, robotizált kertekhez, melyre akkor szánta rá magát családi háza udvarán is, amikor a szomszédos ház felújítását az ő kertje is megsínylette.
A fent említett pályázat keretében ősszel 80 db hársfát ültettünk el a kocsiból is jól látható Gyári utca és a 71. sz. főút, illetve az Árpád utca közötti területeken, melyek beépítésre nem szánt zöldterületek besorolással rendelkeznek.
Magyar Tájépítész Szövetség
VIASTEIN
Greenroof
Diadem®
HUNTER
Rainbird
X