Kertfenntartás

A kertfenntartási munkákat kondíció szerint két fő csoportba sorolhatjuk. Az átalánydíjas kertfenntartást ipari létesítmények zöldfelületei vagy rendszeres fenntartást igénylő zöldfelületek esetében javasoljuk. A fenntartási tevékenység teljes körű, előre megállapodott keretek között, megfelelő gyakorisággal ápolunk. Az árajánlattétel és az átalánydíj megállapítása a helyszín megtekintését és az igényeinek megismerését követően történik.

Az eseti kertfenntartást bármilyen típusú és jellegű egyszeri kertfenntartási igény esetén javasoljuk. Legyen az ágvágás, fűnyírás, metszés, stb., bármilyen típusú és léptékű eseti kertfenntartásban segítségére lehetünk. Árajánlatot egyszerűbb esetben megtekintés nélkül, összetettebb kertfenntartási feladat esetén a helyszín és feladat megtekintését követően tudunk adni.

 

A leggyakrabban felmerülő fenntartási munkálatok a következők: gyepfelületek fenntartása (fűnyírás, gyepszellőztetés, gyeptrágyázás, tápanyag-utánpótlás, vegyszeres és kézi gyomirtás), fák és fasorok gondozása (metszés, kivágás, ágvágás, tuskómarás és tuskó kiemelés, sebkezelés, permetezés), cserjefelületek fenntartása (metszés, sövénynyírás, bozótirtás, permetezés, tápanyag-utánpótlás, gyomtalanítás, cserjefelületek mulcsozása), évelőágyak, egy- és kétnyári ágyások ápolása, valamit öntözőrendszerek karbantartását (szervizelés, téli víztelenítés), utak hóeltakarítása és téli síkosság-mentesítés.

Magyar Tájépítész Szövetség
VIASTEIN
Greenroof
Diadem®
HUNTER
Rainbird