„Szabadidőpark a régi focipályán”

Nyergesújfalu, „Szabadidőpark a régi focipályán” nyertes projektjének keretében táj- és kertépítészeti tervdokumentációt készítettünk a 1418 Hrsz-ú területre.

A tervek elkészítésével az volt a Megbízó és mi célunk is, hogy egy olyan családbarát parkot tervezzünk, melyben minden korosztály megtalálja helyét, közösségi térként funkcionál, ugyanakkor zöldfelületként növeli a település biológiai sokszínűségét.

A gyerekek számára tematikus, többgenerációs játszóteret, a felnőtt látogatóknak szabadtéri fitneszparkot terveztünk. Főként a sétautak mellé, de a park több pontjára is, utcabútorokat ajánlottunk.

Nyergesújfalu Város megbízásából a tervezési projektben, a tájépítész tervezőkként, építész, közmű- és úttervező szaktervezőkkel dolgoztunk együtt.

Az építészeti tervek alapján a kulturális, közösségi események kiszolgálására egy szabadtéri színpad, nézőtérrel és kávézóval kerülhet kiépítésre a területen, mely kiegészül a szükséges infrastrukturális fejlesztéssel.

A park egész területén többszintes növénytársulás biztosítja az árnyékolást és a városi szövet mikroklímájának javítását, míg a nézőtér fölé napvitorla helyezhető el.

A gyermekek nyári jóllétére egy vizes játszóteret, míg a zöldfelület kiszáradásának elkerülésére számára automata öntözőrendszert terveztünk.

Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén, vagy az ITT ELÉRHETŐ kapcsolatfelvételi adatlapon keresztül!
Kövessen bennünket Facebookon és iratkozzon fel Youtube csatornánkra is.

Magyar Tájépítész Szövetség
VIASTEIN
Greenroof
Diadem®
HUNTER
Rainbird
X