Sajnos elmarad a hétvégére tervezett "ZÖLDNAP" 2.

Kedves „ZöldNap” Rajongók! 😊 Köszönjük a rengeteg érdeklődést a Zöldnapunk iránt, amire idén sokkal többen jeleztek vissza, mint tavaly, de az esemény mégis ELMARAD...

A tavasz idén sokkal korábban köszöntött be, mint máskor és legtöbben közületek inkább már gyakorlatban kertészkednének, mint elméletben… Tudjuk, hogy ez sok gyötrődést és álmatlan éjszakát okozott sok mindenkinek😊 Mivel mi is kerttulajdonosok vagyunk, együtt érzünk Veletek, egyik szemünk sír, a másik nevet, amiért a „ZöldNap”2. most elmarad elmarad! Mert mi magunk is alig várjuk, hogy végre a hétvégét a kertben töltsük! Elvethessük a veteményesben a borsó, a retek és egyéb korai növénykék magjait, metszhessük a fákat, bokrokat, vagy csak üljünk a fűben (szigorúan a pléden, mert a talaj még hideg!) és lessük, ahogy a tavaszi hagymások kidugják fejüket.

De a lelkesedésünk kimeríthetetlen, továbbra is a „ZÖLD” jegyében tevékenykedünk! Fogunk jelentkezni mindenféle „csudajóval”, szervezkedni, egyebek közt pl. a 10 millió fa Veszprémi csoportjában is.

Ha szeretnél tudomást szerezni híreinkről, eseményeinkről, akkor töltsd ki az megújult honlapunk* láblécén lévő feliratkozási felületet.

A mostani hírrel esetlegesen okozott kellemetlenségért elnézésedet és megértésedet kérjük.

Jó kertészkedést kívánunk Mindenkinek a „ZÖLDEN MINDEN JOBB” jegyében!

Üdvözlettel:

Szandra, Zsuzsa és Lili

*Az új honlapunk még nem tökéletes, korrigálunk, pótolunk és gondozzuk, akár egy kertet 😊 és azon vagyunk, hogy folyamatosan friss tartalmat kaphassanak látogatóink.

Magyar Tájépítész Szövetség
VIASTEIN
Greenroof
Diadem®
HUNTER
Rainbird
X