• Szűrő

Blog

A Főkert megbízásából működés közben is bemutathattuk az általunk forgalmazott Foamstream-et, a költséghatékony, sokrétűen használható és 100%-ban vegyszermentes gyomkezelő, mosó- és fertőtlenítőgépet.
Az elmúlt héten Hajdúszoboszlóra, a Strandfürdő részére vitték és üzemelték be a kollégáink a Weedingtech – Foamstream-et, a költséghatékony, sokrétűen használható és 100%-ban vegyszermentes gyomkezelő, mosó és fertőtlenítő gépet.
Bár a vélemények még ma is megoszlanak a vegyszermentes gyomirtó megoldásokkal kapcsolatban, az kétségtelen, hogy egyre többször esik már szó róla.
Idén 27. alkalommal rendezték meg Közép- és Kelet-Európa faiskoláinak rangos szakkiállítását a Hungarogreen 2021 Kertészeti Szakkiállítást szeptember 7 és 8 között, idén új helyszínen, Szigetszentmiklóson a Flora Hungaria Virágpiacon.
Manapság is számos gazdaságban kémia gyomirtókat használnak a gazdák, mivel sokak szerint ez a legegyszerűbb megoldás a nem kívánt növények kiirtására. Most megmutatjuk miért érdemes mégis a vegyszermentes gyomirtást választani!
A FŐKERT Nonprofit Zrt.-nél már régóta keresik a vegyszeres gyomirtás kiváltásának lehetőségét.
Victory Auto
X