Hungarogreen 2021- Kertészeti Szakkiállítás

Idén 27. alkalommal rendezték meg Közép- és Kelet-Európa faiskoláinak rangos szakkiállítását a Hungarogreen 2021 Kertészeti Szakkiállítást szeptember 7 és 8 között, idén új helyszínen, Szigetszentmiklóson a Flora Hungaria Virágpiacon.

Az idei alkalommal cégünk a Royal-Kert Kft. is részt vett a két napos eseményen.

Traktor, munkaeszköz üzletágunk egy gyári homlokrakodóval szerelt fülke nélküli 25 LE ZOOMLION traktorral tette tiszteletét. Zoomlion traktoraink (25-50 LE) és munkaeszközeink évek óta jól bizonyítanak az önkormányzati gépparkokban. Mára közel 400 Zoomlion traktor teljesít szolgálatot a magyar kommunális és mezőgazdasági szegmensben, kórházaktól, sípályákon át, a vitorlás kikötőkig.

Az évek alatt elvégzett kemény munkával elértük, hogy piacvezetők vagyunk Magyarországon az 50 LE alatti traktorok eladását tekintve.

IDE kattintva bővebb információt kaphat jelenleg érvényben lévő traktor akciónkról!

Zöld jármű üzletágunk egy Magyarországon egyedülálló technológiát, a Foamstream vegyszermentes gyomirtót ismertette meg a kiállításra kilátogatókkal.

A Weedingtech – Foamstream, egy költséghatékony, sokrétűen használható és 100%-ban vegyszermentes gyomkezelő és fertőtlenítő megoldás, ami minden felületen, minden időjárási körülmény mellett, egész évben használható.
A Foamstream megoldása, hogy az amúgy bizonyítottan hatékony gyomnövény leforrázása módszert, egy ügyes berendezéssel- hab hozzáadásával egészíti ki.
A megnövelt idejű intenzív hőközlés a gyomnövény gyökérzónájában is ki tudja fejteni a hatását, véglegesen kiirtva azt, ráadásul ez sterilizálja a növényen lévő, illetve már elhullajtott magvakat is, minimalizálva a felülfertőződés esélyét. 

Örülünk, hogy részt vehettünk a kiállításon, ha pedig Ön is ott járt a standunkon, köszönjük látogatását!

Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén, vagy az ITT ELÉRHETŐ kapcsolatfelvételi adatlapon keresztül!

Victory Auto
X