Termék kategóriák

Már több mint 20 éve vagyunk a magyar önkormányzatok megbízható partnerei

 

A Royal-Kertnél az elektromos járműveink mellett ott vagyunk a települések életében az általunk tervezett és épített parkjainkkal, közösségi tereinkkel és kommunális gépeinkkel egyaránt. Büszkén képviseljük a “Zölden minden jobb” elvét és szeretnénk, hogy az elektromos kishaszonjárművek segítségével egy újabb területen segíthessük a városi közösségek mindennapjait.
 
Zöld járműveink a települése életének zavartalan, szerves részeivé válhatnak. Zéró károsanyag kibocsátásuknak és zajszennyezésüknek köszönhetően valódi felüdülésként hatnak a robbanómotoros társaikkal szemben.
 
Az elektromos kishaszonjárművek bekerülési költsége jellemzően magasabb a hagyományos üzemeltetésűeknél, mégis a rendkívül kedvező üzemeltetési költségek miatt 4-6 éves távlatban forint tízmilliókat spórolhatnak meg a közösség számára.
Éppen ezért személyes vagy online konzultáció keretén belül szeretnénk az érdeklődést mutató településvezetőknek és település üzemeltetőknek bemutatkozni, ismertetni őket a referenciáinkról, ismertetni a rendelkezésre álló megtérülési számításainkat, tapasztalatainkat. Örömönkre szolgálna, ha megoszthatnánk, hogy melyek azok a vitathatatlan tények, amelyek miatt nem szabad megtenni, hogy ne foglalkozzanak az elektromos kommunális gépek használatának lehetőségével!
 
Victory Auto