• Szűrő

Blog

A Főkert megbízásából működés közben is bemutathattuk az általunk forgalmazott Foamstream-et, a költséghatékony, sokrétűen használható és 100%-ban vegyszermentes gyomkezelő, mosó- és fertőtlenítőgépet.
Éppen egy éve ért véget a debreceni Tócóvölgy Zöld Város Program keretében történő megújítása.
Jelen felhívás elsődleges célja az élhető települések számának növelése, fejlesztve a helyi önkormányzatok és cégek által biztosított infrastruktúrát.
Egy most induló pályázati lehetőségre szeretnénk felhívni a figyelmüket, mely idén már 3. alkalommal kerül kiírásra.
A Veszprémben zajló útépítésekkel átépült a telephelyünk előtti csomópont is. Az év során többször áthelyeztük a bejárati kaput, lebontottuk majd újraépítettük a kerítésünket és logisztikáztunk az ott tárolt árukkal, eszközökkel, autókkal.
A 2500 fős település, Sellye időről időre tesz azért, hogy jó kondiban legyenek a településen élők, vagy odalátogatók. Ennek érdekében már a település több helyszínén valósult meg beruházás, ahol elsősorban a felnőttek mozgathatják át szabadon tagjaikat.
A játszótér gyermekkorunk meghatározó helyszíne. Az itt szerzett tapasztalatok és élmények végigkísérik életünket. Éppen ezért fontos, hogy mindenki számára elérhető és szórakoztató közösségi tereket építsünk.
  • 1
  • 2
Magyar Tájépítész Szövetség
VIASTEIN
Greenroof
Interatletika
GardenGo®
NEGRI
Bicchi
DELEKS
Victory Auto
Diadem®
HUNTER
Rainbird
Kramer & Co
MagicNets
Agromasz
Cosmo
Intermac
Kołaszewski
Muratori
Procomas
X