A hajdúszoboszlói Strandfürdő is átvehette az új Foamstream gépet márciusban

Az elmúlt héten Hajdúszoboszlóra, a Strandfürdő részére vitték és üzemelték be a kollégáink a Weedingtech – Foamstream-et, a költséghatékony, sokrétűen használható és 100%-ban vegyszermentes gyomkezelő, mosó és fertőtlenítő gépet.

Igazán mozgalmas a március vége a kommunális munkagépeket is forgalmazó üzletágunknak. Nem unatkoznak a kollégák, hiszen az elmúlt héten Balatonfűzfőn és Várpalotán adtak át hivatalosan utcaseprő-és tisztító gépeket, ezen a héten pedig Hajdúszoboszlóra, a Strandfürdő részére vitték és üzemelték be a Weedingtech – Foamstream-et, a költséghatékony, sokrétűen használható és 100%-ban vegyszermentes gyomkezelő, mosó és fertőtlenítő gépet.

Minden gépátadás alkalmával oktatást is tartanak a kollégák, hiszen a hosszútávú és minőségi működtetéshez a szaktudás nélkülözhetetlen.
Fontos mérföldkő ez a gépátadás a Royal-Kert Kft. életében, hiszen egy nagyon impozáns méretű és rendkívül népszerű fürdő területén lesz használva a Foamstream,
így kíváncsian várjuk majd a visszajelzéseket! A környezetbarát gyomirtás és fertőtlenítés kifejezetten fontos egy strandfürdő területén, ahol a higiéniára fokozottan figyelnek.
Úgy gondoljuk, remekül választott a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt., hiszen a Foamstream alapvető alkalmazási területei közül mindet ki tudja maximálisan használni:

  • gyomkezelés,
  • moszat és algaírtás,
  • guanó és rágógumi eltávolítás,
  • graffitik, festékalapanyag függő eltávolítása,
  • közterületek, táblák, utcabútorok és eszközök mosása,
  • nagy területek fertőtlenítése, vírusmentesítése.

További érdekességek és tudnivalók a Foamstream gépünkről:

https://royalkert.hu/.../foamstream-vegyszermentes...

A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező.



Victory Auto
X