• Szűrő

Blog

Egy kedves viszonteladó és kivitelező partnerünk a Faraktár utcai Szent Bazil Görögkatolikus Általános Iskola udvarán ’tette le’ az Eco és Single termékcsaládokat képviselő Buglo játszótéri eszközeinket.
A BUGLO küldetése, hogy olyan termékeket hozzon létre, amelyek játékra inspirálnak, és számos előnnyel járnak a gyermekek egészsége, testi és szellemi fejlődése szempontjából.
Jelen felhívás elsődleges célja az élhető települések számának növelése, fejlesztve a helyi önkormányzatok és cégek által biztosított infrastruktúrát.
Gyártónkkal azon gondolkodunk, hogy vihetnénk egy kis kalandot az Ön kertjébe? Előhívtuk gyermeki énünket, és a Legnolandiával életre hívtuk a lombházakat.
Elképzelem. Volt egyszer egy kislány. 6 éves, mosolygós, kedves. Óvodás volt. Szülei, hozzátartozói biztonságban tudták ott őt a hétköznapokon reggeltől délutánig. Aztán egy szép őszi napon, a kislány meghalt.
Az időjárás már egy hónapja nem túl kegyes hozzánk..... az irodából nézve sem, nem hogy az építési területen... Vannak olyan tevékenységek, ahol a végeredményt látva nem is jut eszünkbe, hogy mi áll mögötte!
Örömmel adunk hírt egy újabb integrált játszótér átadásáról,melyet a GYŐR-SZOL Győri Közszolgáltató és Vagyongazdálkodó Zrt. megbízásából építettünk a győri Barátság parkban.
Interatletika
Kramer & Co
MagicNets
X