Királyi páros - A ROYALKERT és a Burger King bemutatja.....

Ritkán kerülünk abba a kiváltságos helyzetbe, hogy a generál kivitelező nem csak a környezetrendezési terv elkészítésére kér fel minket, de elnyerjük a lehetőséget a zöldfelület kivitelezésére is.

A Veszprémben épülő Burger King gyorsétteremnél öntözőt és kertet építettünk, eleinte nehéz volt összehangolni a munkát, hiszen az epidémiás helyzet csúszásokat eredményezett és bizonyos építőipari munkafolyamatokat (útszegélyezés, reklámfelületek elhelyezése) el kellett végezni ahhoz, hogy munkába állhassunk.

Ilyenkor rugalmas együttműködéssel, közösen gondolkodva, jól ütemezve, optimális feladatmegosztással igyekeztünk eleget tenni a kívánalmaknak. Gyepszőnyeget terítettünk és növényt telepítettünk, a növényágyásokat geotextíliával fedtük, végül mulccsal borítottuk. A folyamatos locsolást az automata öntözőrendszer biztosítja.

Örülünk, hogy szakmaiságunkat elismerve bekapcsolódhattunk* az építkezésbe és reméljük, hogy minden Drive-ba vagy étterembe betérő élvezni fogja az ott töltött időt.

*A "bekapcsolódás" teljes üzletági szinten értendő, ugyanis a KERT, PARK divízió irodai teamje is részt vett a munkálatokban. Szerintük kell egy kis terepgyakorlat és az íróasztaltól sem árt néha felállni! :-)

 

Minden érdeklődő kérdéssel forduljanak hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén, vagy az ITT ELÉRHETŐ kapcsolatfelvételi adatlapon keresztül.
Érdemes követni Facebook oldalunkat és feliratkozni Youtube csatornánkra is.

Magyar Tájépítész Szövetség
VIASTEIN
Greenroof
Diadem®
HUNTER
Rainbird
X