Kis gépekben nagy siker! - ZOOMLION traktorok és munkaeszközeik

Örömmel tudatjuk, hogy elkezdődtek a 2017. évben, az önkormányzatok részére kiírt ún. „Közutas pályázat” első megrendeléseinek átadásai.

Megrendelőink között szerepelnek ugyanúgy kisebb települések, mint nagyobb városok az ország különböző területeiről, Ágfalvától Nyírkarászig.  A megrendelt csomagok összetétele meglehetősen változatos, de elmondhatjuk, hogy az 50 LE-s Zoomlion RK504 típusú fülkés traktor, a GardenGo®  munkaeszközök (pl. tolólapok, padkakaszák, gödörfúrók, árokásók, … stb), valamint a NegriBIO ágaprítógépek különféle típusai szinte mindegyik gépcsomagban megtalálhatóak.  Ezeken az eszközökön kívül nagy népszerűségnek örvendenek a Kolaszewski vonólapok, a Procomas rézsűkaszák és seprőgépek , illetve a Cosmo sószórók.

Büszkén mondhatjuk, hogy több, mint 400 önkormányzat kereste meg cégünket ajánlatkérésével. Az előzetes érdeklődés alapján a Royal-Kert Kft. felkészült a várhatóan nagyszámú megrendelésre.

Sok település már átvette a várt gépeket, sokukkal megkötöttük a szállítási szerződéseket, de sok önkormányzat még csak mostanában kapja meg a sikeres pályázatuk támogatói okiratát. Fő célunk, hogy minden szerződött ügyfelünk még ebben az évben átvegye a megrendelt gépcsomagját.

Tekintse meg kínálatunkat ITT és forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén, vagy az ITT ELÉRHETŐ kapcsolatfelvételi adatlapon keresztül!
Kövessen bennünket Facebookon és iratkozzon fel Youtube csatornánkra is.

GardenGo®
NEGRI
Bicchi
DELEKS
Agromasz
Cosmo
Intermac
Kołaszewski
Muratori
Procomas
X