Kis gépekben nagy siker! - 5 éve piacon a ZOOMLION traktorok

A Royal-Kert Kft. idén már hatodik alkalommal jelent meg az AgrárgépShow kiállításon a kínai gyártmányú ZOOMLION traktorokkal, melyekből ma már több, mint 250 db teljesít jó szolgálatot a mezőgazdasági, és kommunális területen.

A kiállításon velünk volt a ZOOMLION gyár európai piacért felelős vezetője Nicole Ding is, aki a gyár olaszországi irodájából érkezett hozzánk, ahol a márka európai forgalmazóival  - így velünk is- tartottak stratégiai megbeszélést.

Standunkon készült egy élő  facebook videó-interjú, amit IDE KATTINTVA  érdemes megnézni mind a márka ismerőinek, mind pedig azoknak, akik még nem hallottak a ZOOMLION traktorokról.

Hasznos tudni, hogy a  ZOOMLION márkanév mögött egy kínai mamutvállalat áll, mely a mezőgazdasági gépeken túl, egyéb termékekkel is kiszolgálja pl. az építőipar számos szegmensét is -   egyebek közt betonmixerekkel, óriásdarukkal, dózerekkel, markolókkal, targoncákkal stb.

ZOOMLION gyár mezőgazdasági gépgyárának termékkínálata önmagában is figyelemreméltó, noha annak – egyelőre - csak kisebb része érhető el az európai, s így a hazai piacon. A gyártósorról a traktorokon túl kombájnok, vetőgépek, bálázók, szárítótornyok stb. is kerülnek a világpiacra (Kínán kívül többek között Ausztrália, Afrika, Dél-Amerika, India, Irán, Oroszország)

ZOOMLION mezőgazdasági gépgyára Európában még csak 25-50 LE teljesítményű traktoraival képviseli magát, de az elkövetkező 1-2 évben jelentős termékfejlesztéseket hajtanak végre, bővítve a termékpalettát pl. egy kisebb nyomtávú, de nagyobb teljesítményű traktorral is. Ezen túl tervezik az Európán kívüli, más országokban már elérhető 75-110 LE teljesítményű traktoraik európai előírásoknak megfelelő átalakítását, hogy azok is forgalomba kerülhessenek nálunk és a kontinensen.

Büszkék vagyunk rá, hogy a ROYALKERT telephelyére 2014. őszén megérkező ZOOMLION traktorok Magyarországon látták meg először Európát is, hiszen a ROYALKERT a gyár első európai forgalmazója. Sikernek könyveljük el, hogy rövid idő alatt sikerült ismertté és kedveltté tennünk egy olyan márkát, mely teljesen új volt a piacon, ráadásul kínai gyártótól származik. A kezdeti kétkedésből bizalom lett, melynek eredményeként egyre többen döntenek a kis zöld traktor mellett.
 

Tekintse meg kínálatunkat ITT és forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén, vagy az ITT ELÉRHETŐ kapcsolatfelvételi adatlapon keresztül!
Kövessen bennünket Facebookon és iratkozzon fel Youtube csatornánkra is.

GardenGo®
NEGRI
Bicchi
DELEKS
Agromasz
Cosmo
Intermac
Kołaszewski
Muratori
Procomas
X