Hogyan talál gazdára egy traktor

A ZOOMLION traktor a kialakításának és egyszerű felépítésének köszönhetően sokoldalúan használható- földeken, gyümölcsösben, kikötőben vagy önkormányzatok használatában egyaránt megállja a helyét.

Mielőtt azonban eljut tulajdonosához, többlépcsős folyamaton kell átesnie minden egyes kis traktornak. Az alábbi összefoglalóval szeretnénk egy átfogó képet mutatni, hogyan gazdásodik a Royal-Kert Kft. által forgalmazott ZOOMLION traktor!

  1. A megérkezés pillanata

A kis zöld traktorok egészen Kínából érkeznek. Tengeren és közúton a szállítás egyaránt konténerben történik, így minimalizálható a sérülés és rongálódás kockázata. Természetesen ahhoz, hogy beférjenek egy konténerbe, nem összeszerelt állapotban érkeznek, így ez a feladat már a csapatunkat illeti.

  2. Az összeszerelés lépései

A csapat gondos kezeinek hála a traktorok rendeltetésszerű formát öltenek. Számos munkaóra, körültekintő tervezés és kivitelezés eredménye, hogy a munkagépek beüzemelhetők és kipróbálhatók. Minden szerelőmunkánál azt kell figyelembe vennünk, hogy a lehető legstrapabíróbb állapotba hozzuk őket, ezzel pedig a minőséget és a hosszútávú működést garantáljuk vásárlóink számára.

  3. A bejáratás pillanatai

Mindig izgalmas projekt a csapat számára a tesztelés. Ilyenkor különböző terepen járatjuk a kis gépeket és lehetőségünk adódik munka közben megfigyelni a működésüket. A ZOOMLION traktorok sokoldalúan használhatók, így minden esetben meg kell bizonyosodnunk róla, hogy fürgék, fordulékonyak és megfelelő teljesítménnyel rendelkeznek.

  4. A műszaki vizsga

Mielőtt egy ZOOMLION traktor megérkezik a tulajdonosához, fontos megmérettetés vár rá: a műszaki vizsga! A bejáratást követően itt győzödhetünk meg afelől, hogy a gyártás és az összeszerelés során minden a szabályoknak megfelelően történt, tehát forgalomba helyezhető.

Fontos szempont és garancia ügyfeleink számára, hogy Magyarországon csak azok a traktorok helyezhetők forgalomba, amelyek megfelelnek a rá vonatkozó Európai Uniós jogszabályoknak és rendelkeznek az ezt igazoló típusjóváhagyással. 

  5. Szállítás és átadás

A ZOOMLION traktorokat és az egyéb munkaeszközöket személyesen szállítjuk ki a vásárlóhoz. Az átadás során jó tanácsokkal és használati utasításokkal látjuk el az új tulajdonost és minden felmerülő kérdésre szívesen válaszolunk. Természetesen ezek után sem engedjük el a gazdák kezét, hiszen bármikor rendelkezésre állunk raktárról történő alkatrész ellátással, valamint szükség esetén gyors szerviz szolgáltatással!

Tekintse meg kínálatunkat ITT és forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén, vagy az ITT ELÉRHETŐ kapcsolatfelvételi adatlapon keresztül!

További tartalmakért kövessen bennünket Facebookon és iratkozzon fel Youtube csatornánkra.

GardenGo®
NEGRI
Bicchi
DELEKS
Agromasz
Cosmo
Intermac
Kołaszewski
Muratori
Procomas
X