Gépbemutató Tilajon Zoomlion traktorral (is)

Egy nagyon hangulatos, baráti eszközbemutatót tarthattunk múlt pénteken Tilaj Községben Senkó Balázs polgármester jóvoltából.

Balázs - mindenkivel "tegeződött" - a bemutatóra meghívta több környező település polgármesterét, hívott több zöldterület karbantartásban érdekelt vállalkozót és magánszemélyeket. A bemutatón a Royal-Kert Kft mellett részt vett a keszthelyi Agro-Takács Kft. illetve a szintén keszthelyi kötődésű Pelso Garden Kft. Az Agro-Takács által bemutatott AS Sherpa távirányítós mindent nyíró és a Pelso Garden által tartott tuskómarás is nagy sikert aratott. Mi, a Zoomlion RK504 fülkés traktort  mutattuk be egy GardenGo AGL padkakaszával, partoldal nyírása közben, mely tevékenység szintén elismerő hümmögéseket váltott ki a résztvevőkből.

A bemutatóban kifáradva jól esett a jóféle sült kolbász, a házi töpörtyűs pogácsa és a mindenféle hűtött ital. Ezek mellett jóízű, tartalmas, ismerkedő beszélgetések zajlottak a résztvevők és a meghívott vendégek között. Beszélgetés közben az ember tekintete megpihent a tilajújhegyi  szőlőhegy  gyönyörű lankás dombjain.

Köszönjük Polgármester Úr! Köszönjük Balázs!   

Tekintse meg kínálatunkat ITT és forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén, vagy az ITT ELÉRHETŐ kapcsolatfelvételi adatlapon keresztül!
Kövessen bennünket Facebookon és iratkozzon fel Youtube csatornánkra is.

GardenGo®
NEGRI
Bicchi
DELEKS
Agromasz
Cosmo
Intermac
Kołaszewski
Muratori
Procomas
X