Bemutatkozás

Örülünk és köszönjük, hogy benézett a Royal-Kert Kft. TRAKTOR, MUNKAESZKÖZ üzletágához!

2014.-ben került a magyar piacra a Royal-Kert Kft. által importált első Chery-ZOOMLION traktor. Kitűnő ár-érték arányával hamar legyőzte a felhasználók előítéleteit a kínai gyártmánnyal szemben. Az eltelt évek alatt megbízhatóságával bebizonyította a traktor, hogy méltó a bizalomra. Rendkívül egyszerű szerkezete – nincsenek változó geometriás turbók, elektromos gázpedál és egyéb úri huncutságok - illetve robusztus felépítése miatt különösen kedveltek az eszközeink a felhasználók körében.

Az évek alatt elvégzett kemény munkával elértük, hogy piacvezetők vagyunk Magyarországon az 50LE alatti traktorok eladását tekintve.

Traktorainkkal és munkaeszközeinkkel jelen vagyunk Ágfalvától Révleányvárig, tulajdonosaik pedig igen széles körben használják őket: mezőgazdasági és kommunális területen, kórházaktól, sípályákon át, a vitorlás kikötőkig. Minderről megbizonyosodhat szösszenetnyi bemutatkozó videónkban.

Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén, de örömmel beszélgetünk Önnel személyesen is veszprémi telephelyünkön gépeink társaságában. Várjuk szeretettel!

Előre is köszönjük megkeresését!

Schmidt Norbert
üzletágvezető

GardenGo®
NEGRI
Bicchi
DELEKS
Agromasz
Cosmo
Intermac
Kołaszewski
Muratori
Procomas