Sellye, ahol mindenki edzhet!

A 2500 fős település, Sellye időről időre tesz azért, hogy jó kondiban legyenek a településen élők, vagy odalátogatók. Ennek érdekében már a település több helyszínén valósult meg beruházás, ahol elsősorban a felnőttek mozgathatják át szabadon tagjaikat.

A kényelmes használatot elősegítve az eszközök alatti talaj öntött gumi borítást kapott, továbbá ivókút, padok és hulladéktárolók is elhelyezésre kerültek. Fás-ligetes parkrészben vitelezte ki idén nyáron a Royal-Kert Kft. a komplex fitneszparkot, mely az elmúlt hetekben került ünnepélyes keretek között átadásra, nem is akárhogy! Helyi aktivisták bemutatót tartottak az eszközökön, tornaszereken, így az eseményre látogatók testközelből és hiteles forrásból ismerhették meg a csuklópontos és street workout elemek helyes használatának módját.

Helyet kaptak itt: Lépegető korongok (4011), Has-és hátizom komplex (S836.1), Workout komplex IV. (S831.4),  Bicikli (SM139),  Taposó- és belső comb erősítő (SM136-142),  Evezőpad (SM135), Comberősítő és taposó (SM126-136), Gyalogló (SM116),  Párhuzamos nyújtó (SM105),  Derék és csípőformáló (SM104-114),  Lábizom erősítő (SM103), Karerősítő (SM102) és Integrált kar és mellkas erősítő (SM101.1-T).

Már napi 15 perces könnyű átmozgatás is serkenti a nyirokrendszerünk működését, ezáltal segítve sejtjeink megújulását. Mozgásra lettünk kitalálva. Mindannyian, kivétel nélkül. Országszerte megtalálhatóak fitneszparkjaink, melyek egész évben mozgásra ösztönöznek, legtöbbjük ingyenesen használható és könnyen megközelíthető. Barátokkal, családtagokkal együtt még élvezetesebb időtöltés lehet a szabadtéri mozgás.

Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén, vagy az ITT ELÉRHETŐ kapcsolatfelvételi adatlapon keresztül!
Kövessen bennünket Facebookon és iratkozzon fel Youtube csatornánkra is.

Interatletika
Kramer & Co
MagicNets
X