Mi is ott voltunk a Békavár szabadidőpark átadásán!

Április végén Nyergesújfalun hivatalosan is átadásra került a Békavár szabadidőpark. Óriási megtiszteltetésként éltük meg, hogy mint a projekt megvalósításában résztvevő céget, minket is meghívtak az átadóra.

Mi is ott voltunk a Békavár szabadidőpark átadásán

Nagyon jó érzés volt látni a kész parkot és a legjobb az volt, ahogyan a szabadidőpark megtelt élettel! Az önkormányzat egy rendezvénnyel is készült a gyermekeknek a megnyitót követően, így azonnal birtokba is vette a közösség a játszóteret, pihenőparkot.A szabadidőpark eszközei közül a játszótéri elemeket és a sportoláshoz szükséges eszközöket a Royal-Kert Kft. biztosította. 
A beruházás részleteiről az alábbi cikkben található információ:

KEMMA - Szabadidőparkot adtak át Nyergesújfaluban

Köszönjük a bizalmat Nyergesújfalunak, büszkék vagyunk rá,  hogy a tervezői csapatunk szakértelmével és a Park üzletágunk által forgalmazott termékekkel a Royal-Kert Kft., hozzájárulhatott a létesítmény  megvalósulásához.

A projekt komplex, mert a kisgyermekeknek a játszótér ad elsődleges lehetőséget az aktív időtöltésre, amelynek a központi eleme a Mega torony, míg a felnőtteknek és tiniknek a szabadtéri fitneszeszközök nyújtanak kikapcsolódási lehetőséget.
Pihenőpark is készült utcabútorokkal és sétányokkal, fák kerültek ültetésre, parkosítás történt.
A szabadtéri színpad, mosdókkal ellátott közösségi tér és parkoló is hozzájárul ahhoz, hogy a szabadidőpark hosszabb kikapcsolódásra, időtöltésre is lehetőséget adjon, valamint közösségi rendezvények helyszíne is lehessen.

A környező településekről is vonzza a látogatókat a szabadidőpark, mert a környéken egyedülálló a mérete és az eszközök sokszínűsége. Egyfajta generációs hídként is működhet az új közösségi tér, hiszen minden korosztály számára kínál lehetőséget arra, hogy a friss levegőn aktívan, vagy passzívan pihenjenek.

Helyet kapott eszközök:

További információ a Buglo Mega termékcsaládról:

Buglo termékcsalád a Proideán a Royal – Kert Kft.-től
Játszótéri eszközök a Royal-Kert Kft.-től

További információ a Buglo fitnesz eszközökről:

Buglo fitnesz eszközök a Proidea felületén a Royal – Kert Kft.-től
Fitnesz eszközök a Royal-Kert Kft.-től


 

Interatletika
Kramer & Co
MagicNets
X