Exkluzív környezetbe kerültek eszközeink

Befejeződött Mohács város egyik legnagyobb beruházása, az egykori Selyemgyár felújítása.

A Selyemgyár Kulturális Negyed elnevezésű projekt célja, az volt, hogy a városközpontban, a Duna parton a leromlott, használaton kívüli selyemgyári épületegyüttes és közvetlen környezetének rehabilitációja megvalósuljon, további új funkciók kerüljenek kialakításra.

Az impozáns épületegyüttes ölelésében kialakított gyerek és senior játszótereinkkel aktív szabadidős szolgáltatásokat nyújtó exkluzív kulturális közösségi teret hoztunk létre.

A meglévő gyárkémény körül gumiburkolatú játszótér került kialakításra, mely ütéscsillapítási funkcióján kívül egyedi elképzelést is megvalósít, a kémény árnyéka napóraként jelzi az idő múlását.

Alkalmazott eszközök: kombinált játszóvár (1162) csúszdával, lengőhíddal, különböző mászóelemekkel és számos edukációs panellel; kombinált hinta (3026) és egy laboratóriumi edukációs állomás (7128).

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy minél nagyobb számban épüljenek inkluzív, befogadó játszóterek, ahol épek és mozgáskorlátozottak együtt játszhatnak. Ezt a funkciót itt a kombinált hintával valósították meg, melynél a fészekhinta ülés a mozgásukban korlátozott gyermekek számára is élményt biztosít, így együtt „repülhetnek a magasba”.

A senior játszótér füvesített területén alkalmazott eszközeink: gyalogló, libegő, kar- és mellkaserősítő, párhuzamos nyújtó, láb- és hasizomerősítő, derék- és csípőformáló, bicikli, vállkerék.

A különleges környezetben megvalósított parkban nincs kötelező feladat, jól vagy rosszul elvégzett mozdulat –, de biztosan mozgásra ösztönöz kicsit és nagyot egyaránt!

Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén, vagy az ITT ELÉRHETŐ kapcsolatfelvételi adatlapon keresztül!
Kövessen bennünket Facebookon és iratkozzon fel Youtube csatornánkra is.

Interatletika
Kramer & Co
MagicNets
X