Hírek

Az idei első félévünket jól tükrözi, hogy nem írtam róla. Nem azért mert nem csináltunk semmit, hanem mert egyik munkából a másikba álltunk. Bár tudtuk, hogy megérné cikkezni róla mégse volt időnk ilyen formában is „megünnepelni” a kertek születését.
A Veszprémben zajló útépítésekkel átépült a telephelyünk előtti csomópont is. Az év során többször áthelyeztük a bejárati kaput, lebontottuk majd újraépítettük a kerítésünket és logisztikáztunk az ott tárolt árukkal, eszközökkel, autókkal.
Áprilisban - annak érdekében hogy kollégáinkat biztonságban tudjuk - egy kis időre megállt a kivitelezés a ROYALKERT életében.
Az elmúlt másfél hétben azon szorgoskodtunk, hogy befejezzük megkezdett munkáinkat, a kertépítők otthon maradhassanak biztonságban, és a tulajdonosok legalább a kertjükben rendezett állapotokat lássanak.
Kedves „ZöldNap” Rajongók! 😊 Köszönjük a rengeteg érdeklődést a Zöldnapunk iránt, amire idén sokkal többen jeleztek vissza, mint tavaly, de az esemény mégis ELMARAD...
Lili nemrég a Térkő magazinban arra hívta fel a figyelmet, hogy egy fűszerspirál megépítése jó megoldás az eltérő ökológiai igényű fűszer és haszonnövények termesztésére.
Az élénkzöld, sűrűszálú, élő és üde gyepfelület minden kerttulajdonos szíve vágya és lelkét melengeti, amikor az addig sáros, törmelékes építési terület zöldövezetté válik.
  • 1
  • 2
Magyar Tájépítész Szövetség
MAKEOSZ
VIASTEIN
Greenroof
Diadem®
HUNTER
Rainbird