• Szűrő

Hírek

A zöldterület karbantartás egyszerűbb, ha jó minőségű, megbízható munkaeszközöket használ. A Royal-Kert Kft. sokrétű megoldást kínál traktor hajtású eszközökre is! Vásároljon készletről szárzúzót és fűnyírót, tekintse meg akciós szezonális ajánlatainkat!
Több akciós ajánlattal is készültünk a Zoomlion traktor 10 éves forgalmazásának évfordulójára! Tekintsék meg az alábbi akcióinkat, amik között akkor is megéri körülnézni, ha már van traktorja, és akkor is, ha még nincs!
Ajánljuk figyelmébe FOTRAK traktor és munkaeszköz csomagajánlatainkat a Magyar Falu 2024 Programhoz!
Az ősz végéhez közeledve, tengernyi fakó levél lepi el az utcákat, melyeket mindenki szeretne gyorsan és hatékonyan eltakarítani. Emellett fontos bizonyos időközönként alaposan megtisztítani és fertőtleníteni a város minden szegletét.
A EU Stage-V emissziós előírásokat nem teljesítő dízelmotorok Európában 2021. december 31-e után nem építhetők be új mezőgazdasági gépekbe.
Szeptember beköszöntével a kisgazdák elérkeztek az őszi mezőgazdasági munkálatokhoz. Mutatjuk, miben lehetnek segítségükre a kis- és közepes teljesítményű Zoomlion traktorok és a különböző mezőgazdasági munkaeszközök!
  • 1
  • 2
Magyar Tájépítész Szövetség
MAKEOSZ
VIASTEIN
Greenroof
Interatletika
GardenGo®
NEGRI
Bicchi
DELEKS
Victory Auto
Diadem®
HUNTER
Rainbird
Kramer & Co
MagicNets
Agromasz
Cosmo
Intermac
Kołaszewski
Muratori
Procomas