• Szűrő

Hírek

Ismerje meg a Royal-Kert Kft. és az Andl Kft. forgalmazott gépeit és szolgáltatásait, tárgyaljon az értékesítő kollégáikkal május 10-én, Balatonalmádiban a két cég által együttműködésben rendezett üzleti találkozón és gépbemutatón.
A zöldterület karbantartás egyszerűbb, ha jó minőségű, megbízható munkaeszközöket használ. A Royal-Kert Kft. sokrétű megoldást kínál traktor hajtású eszközökre is! Vásároljon készletről szárzúzót és fűnyírót, tekintse meg akciós szezonális ajánlatainkat!
Márciusban átadtuk Balatonfűzfő Város Önkormányzatának a Tenax MaxWind Hydro útburkolatmosó-gépet, amely 100%-ban elektromos. Kizárólagos hazai forgalmazói vagyunk a Tenax termékeknek, amelyek 100%-ban elektromos utcaseprő- és útmosógépek.
Március végén, Várpalotán, hivatalosan is átadásra került a Weedingtech – Foamstream, egy költséghatékony, sokrétűen használható burkolattisztító és 100%-ban vegyszermentes gyomkezelő és fertőtlenítő eszköz.
Az elmúlt héten Hajdúszoboszlóra, a Strandfürdő részére vitték és üzemelték be a kollégáink a Weedingtech – Foamstream-et, a költséghatékony, sokrétűen használható és 100%-ban vegyszermentes gyomkezelő, mosó és fertőtlenítő gépet.
XEV YOYO – Közlekedjen könnyedén és fillérekből! Alacsony fenntartás, kedvező ár? IGEN, mindez állami támogatás nélkül! Töltse le a brosúrát XEV YOYO elektromos kisautóról, és győződjön meg a hatékonyságáról a településen belüli közlekedésben.
Jelenlegi 75LE-s és 50LE-s (3 pontos és homlokrakodós) munkagépekből álló választékunk veszprémi telephelyünkön megtekinthető.
Elsősorban UTV /ATV/QUAD járművek ideális kiegészítője főként erdészeti felhasználás esetén (pl. rönkszállítás, ömlesztett áruk szállítása), de vontatható akár traktorral is.
Magyar Tájépítész Szövetség
VIASTEIN
Greenroof
Interatletika
GardenGo®
NEGRI
Bicchi
DELEKS
Victory Auto
Diadem®
HUNTER
Rainbird
Kramer & Co
MagicNets
Agromasz
Cosmo
Intermac
Kołaszewski
Muratori
Procomas